Europa League: Poäng!

 
AIK gjorde en jättebra bortamatch mot PSV Eindhoven och tog en historisk första poäng i Europa League. Ändå känns det lite bittert. De var ju så nära att vinna.
Med drygt tio minuter kvar av ordinarie tid ledde de matchen med 1-0. Sedan hade AIK otur med två bollstudsar i rad, vilket resulterade i en kvittering. Trots det var AIK jättenära ett segermål på övertid, men Celso Borges fumlade bort sig.
Hur som helst är oavgjort på bortaplan mot PSV ett riktigt bra resultat. Det ger lite extra deg i kassan, och vips så lever plötsligt hoppet om avancemang. Bara tre raka segrar nu så är det klart!
 
Även Helsingborg gjorde en bra match. Stundtals helt utspelade, men lyckades ändå kvittera på tilläggstid. Sedan hände det som inte får hända. Hannover anföll, backarna gick bort sig och med fem sekunder kvar av matchen lyckades Hannover göra 2-1. Riktigt surt för Helsingborg, som nu i praktiken är helt borta från avancemang. För till skillnad från AIK:s grupp så har Helsingborgs grupp två lag på minst 6 poäng. Helsingborg har dessutom två matcher kvar på bortaplan - mot de två bästa lagen. Ska inte kunna gå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0