Europa League: Seger!

 
Yihooooooooooooooooooo! AIK slog PSV med 1-0!!! För tredje matchen i rad tog man ledningen och äntligen lyckades man hålla den ledningen hela matchen ut. Nu står AIK på fyra poäng och är två segrar från avancemang. Riktigt kul.
Det var ett drömmål av Bangura som lade grunden, men det var försvarsspelet som säkrade segern. Klockrent och uppoffrande. En typisk AIK-seger. Härnäst väntar Napoli och det kan bli en riktig fest. Sista matchen på Råsunda. Ett italienskt topplag på besök. Ett AIK som jagar avancemang. You might wanna be there...
 
Även Helsingborg gjorde en stark insats i dag. Efter att ha legat under med 2-0 i en match som kändes avgjord så lyckades de komma tillbaka och kvittera. De var faktiskt nära ett segermål också, innan Hannover snopet gjorde 3-2 på en felaktigt dömd straff. En riktig domarskandal! Spelaren blev fälld utanför straffområdet. Domaren blåste straff och visade ut två Helsingborgsspelare! Helt sjukt. Straffen gick sedan via Hanssons händer, upp i ribban, ner i mål. Maximal otur. Andra matchen i rad som Helsingborg tappade poäng i slutet, och nu behöver de ett mirakel för att ta sig vidare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0