Europa League: Orättvist!

 
Ett dygn har gått, men känslan finns ändå kvar inombords. AIK gjorde en riktigt bra match mot Napoli. Höll jämna steg med storstjärnorna. Var faktiskt det bättre laget sett till 90 minuter. Men det spelades 94...
Napoli avgjorde med bara sekunder kvar. På straff! Efter den enorma insatsen som AIK stod för åkte de på en straff i 94:e. Helt sanslöst. Och riktigt jävla orättvist.
I morgon ska jag på fest med alla AIK-spelare. Damlaget åkte ur Allsvenskan, herrlaget åkte ur Europa League. Awesome stämning på den festen...
 
Men ska man se ljuset i tunneln så har AIK:s Europaäventyr ändå varit fantastiskt och trots ett massivt polisuppbåd så har klubben fått in några extra kronor att bygga framtiden med. Segern mot CSKA Moskva kommer att för evigt vara en klassiker. Och Europa har insett att svenska lag minsann också kan spela fotboll. Åtminstone om laget heter AIK.
 
Ja, för Helsingborg har inte riktigt fått till det i Europa League i år. En ny förlust i går och det var faktiskt aldrig ens nära. Med en omgång kvar står skåningarna alltjämnt på en poäng och det enda de kan glädja sig åt är att det finns ett lag som faktiskt är ännu sämre. Austria Wien från Österrike.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0