Semifinaltipset


You knew it was coming, folks! Jag tippade rätt segrare i 3 av 4 kvartsfinalserier och nu är det dags att tippa hur det går i semifinalerna.


Skellefteå AIK - AIK

Även om jag tycker att diskussionen om vilket lag som är "det riktiga AIK" är urlöjlig (det är ju AIK som är det) så blir matcherna trots allt lite extra spännande när man kallar dem AIK-derbyn. Och lite kul är det ju att båda klackarna har samma hejaramsor. Det blir inte så många hatramsor då, även om "Ni är äckliga kopior" säkert kommer dugga tätt på Hovet på onsdag. Själv matchserien då? Skellefteå är mer offensivt lagt än Luleå, men har samtidigt större problem i försvarsspelet. AIK har tappat lite i defensiven, men gör å andra sidan väldigt många mål framåt. Jag förutspår den målrikaste semifinalserien någonsin. Alla experter verkar överens om att det kan gå hur som helst och det gör det säkert också. Men Skellefteå kommer att stå starka även nästa år. AIK riskerar att tappa alla sina ess. Det är i år det ska ske för AIK.
Och frågan är om det inte gör det alltså! Vi säger väl SM-guld...

Kenneths tips: AIK vinner med 4-2 i matcher



Brynäs - Färjestad

Färjestad är regerande mästare och är rena mardrömsmotståndaren för alla lag i ett slutspel. De brukar inte ens behöva målchanser för att producera mål. Men Brynäs har imponerat stort i år, både i seriespelet och i kvartsfinalerna mot Frölunda. De har en tydlig vision och två supervassa anfallsvapen i Silfverberg och Järnkrok. Hemmaplan avgör?

Kenneths tips: Brynäs vinner med 4-3 i matcher


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0