Kvalserien


Med bara sekunder till första nedsläpp så droppar jag in ett litet tips på hur det slutar.


1. Djurgården

Ska logiskt nog inte kunna missa. Är lite för starka och har dessutom fått ett drömschema med på förhand lätta matcher både i början och i slutet av serien. Det enda som talar emot är den stora pressen utifrån. Två-tre förluster mot fel motståndare så kan knivbladet lägga sig iskallt mot struphuvudet.

2. Leksand


Leksand har storsatstat i flera år, men har aldrig hållit hela vägen. Faller ofta precis på målsnöret. I år är de första gången underdogs, vilket jag tror att de gynnas av. Samtidigt är lagkänslan starkare än vanligt och formen är faktiskt riktigt bra - bäst av alla lag i Kvalserien.

3. Örebro


Var helt överlägnsa i Allsvenskan tills de helt plötsligt började förlora. Hittar de tillbaka till höstformen så blir de riktigt farliga.

4. Timrå


Har spelat upp sig ordentligt på slutet, men släpper in alldeles för många mål. Det kan mycket väl bli deras fall. Får tufft på bortaplan.

5. Rögle


Gick till Kvalserien via Förkvalserien och kan nog gå på adrenalin ett par omgångar inledningsvis innan orken och motivationen tar slut.

6. BIK Karlskoga

Hade liksom Örebro en fantastisk höst, men i samband med att "Bofors" blev "Karlskoga" hände någonting på isen. Var tog spelet vägen? För Karlskogas del får vi hoppas att det tog en genväg till Kvalserien, men det troliga är att det blir en sjätteplats i Kvalserien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0