Djurgården i Kvalserien!


Powerplaytipset sprack i vanlig ordning, men vi var återigen väldigt nära. Med lite marginaler på rätt sida så hade jag kunnat dra hem sammanlagt 15 lax sedan i lördags. Istället blev det nu en jävla massa torsk. Men nästa vecka börjar "The Trioplay" - då jävlar!

Några andra som åkte på torsk i går var Djurgården. De förlorade mot HV71 med 2-1.
Parallellt med detta kvitterade Linköping mot Modo med ett sparkmål med 1.12 kvar av matchen, vilket gjorde att Linköping och Djurgården bytte plats med varandra i tabellen och att Djurgården nu måste spela Kvalserien. Hysteriskt roligt!
Dock tror jag inte att Djurgården kommer åka ur. De är lite för bra för det. Och åker de inte ut så tjänar de ju faktiskt på att spela Kvalserien. Fem nästintill fullsatta matcher, ett enormt mediaintresse med TV-pengar och annat. Jag tror faktiskt att de tjänar mer på att spela sig kvar via Kvalserien än att åka ut i kvartsfinal. Men det är klart. Risken finns ju att de åker ur Elitserien. Om Örebro hittar tillbaka till höstformen och om Leksand fortsätter övertyga så kan det faktiskt bli så. Och det skulle vara en riktig ekonomisk smäll för Djurgården.

Ler


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0