Europa League: Slutspelat!

 
Dnipro ställde upp med bästa laget...
AIK förlorade sista matchen i gruppspelet och för en gångs skull var det helt rättvist. Efter att Dnipro spräckt nollan på straff så tappade AIK motivationen och till slut rann det iväg till hela 4-0. Precis som i premiären. Cirkeln slöts, skulle man väl kunna säga. (Eller kan man verkligen det? En cirkel är väl per definition sluten?)
Bortsett från dagens match har AIK gjort en strålande turnering. Med lite flyt hade de faktiskt kunna ta sig vidare från gruppen. De har flertalet gånger visat att de kan mäta sig med de stora och skrev med bragden i Moskva in sig i historieböckerna.
Äventyret är över för den här gången, men förhoppningsvis blir det mer Europacupspel redan hösten 2013. Då är det Friends Arena som gäller för AIK.
 
Helsingborg gav igen för gammal ost och gick ut med UEFA-flaggan i topp när de bortabesegrade Twente i sista matchen för säsongen. Därmed stannar båda svenska lagen på 4 poäng och samtliga poäng är faktiskt inhämtade mot holländskt motstånd. För att sätta detta i perspektiv så kan man konstatera att Manchester City tog totalt en poäng mot Ajax.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0