TV-serier


Cirka fem minuter efter att jag skrev föregående inlägg så somnade jag med strumporna på. Och så förlängdes "The era of freschness" med ytterligare några timmar. Men i natt ska jag ta av mig dem - jag lovar!

Nu funderar jag på om jag ska hälsa på lite på Wisteria Lane. Det var ett tag sedan jag såg "Desperate Housewives" och serien börjar närma sig sitt slut. Bara tre avsnitt återstår i USA. I!
Ni kanske tycker att det är märkligt att jag byter serier oftare än strumpor, men jag är van vid att hålla många serier igång parallellt. Just nu balanserar jag cirka 20 serier och det funkar utmärkt. Jag blandar inte ihop dem över huvud taget, inte ens när Jennifer Morrison är med i tre av dem samtidigt.

På tal om TV-serier så har jag tänkt på en sak. TV-serier är ju bland det bästa som finns och kommer aldrig att försvinna. Men för varje ny TV-serie så är ju ytterligare en idé förbrukad. Ytterligare en story är "paxad" för framtida seriemakare. Visst att man kan förändra vissa detaljer och så, men det måste ändå bli svårare att komma på nya grejer. Det gäller att ha det där unika som lockar tittare. Som gör att man själv sticker ut i TV-tablån. Framför allt i Sci-fi-genren. Där är det extra viktigt. Och där är jag faktiskt lite orolig. Hur kommer utbudet se ut om tio år? Om tjugo år? När jag är pensionär?
Ja, pensionärsåldern är kanske den viktigaste. Ledig dag ut och dag in, då kommer man ju verkligen kränga TV-serier. Men finns inget nytt då så får man väl bunkra upp med gamla klassiker. Det är ju inte som att 2000-talets bra TV-serier kommer vara dåliga i framtiden.

Smallville forever...


Kommentarer
Postat av: Anonym

"days of our lives" har funkat för pensionärer som lever nu!

2012-04-19 @ 12:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0