Decembergalan


Dagen har kommit. Portarna öppnas. Den stora bloggalan gör entré.

De två nominerade anländer till festen till publikens stora jubel. David gör det i en blå Lamborghini Gallardo medan Elin har valt att återanvända käpphästen från skolbalen våren 2006.
I egenskap av deltagare i "Specialaren" har Malin lyckats komma över en biljett till sidoentrén. För att komma fram till dörren måste hon dock först passera en stor sophög, i vilken hon ramlar med huvudet först. Med munnen full av skräp och med utsmetad avföring på sin gula Versace-klänning, smyger hon sakta in i byggnaden. Tur i oturen är att hennes dress nu skiljer sig i färgton gentemot Elins solinspirerade klänning.
David har dagen till ära klätt ut sig till brödrost och kan nu äntligen använda sin ännu otestade raggningsreplik "Ska jag värma ditt bröd så fixar du pålägg?"

Aptitretaren består av varsin tallrik hälsofil. Malin avböjer dock då hon fortfarande har lite godispapper och en kaffesump i munnen. Sedan börjar tjejerna prata om typ rosa barbies, medan David står avsides och gör robotdansen för en 14-årig servitris.

Dags för prisutdelning.

Kategori Årets Problemlösare

Nominerade: Inga nominerade


Och vinnaren är... ingen...



Kategori Årets Gissare

Nominerade: Elin & David (Rigo)

Elin vann snögissartävlingen med sin gissning "26 november". Första snön föll 5 december.
David vann poänggissartävlingen med sin gissning "46 poäng". Slutlig tentapoäng blev 41 poäng.
Svårt beslut och jämnt så det förslår, men juryn har fattat ett beslut.


Och vinnaren är... David!


Vinnartal: David går upp till podiet och säger ordet "tal".



Kategori Specialaren

Tre kommentarer inkom.


Och vinnaren är... David!


Vinnartal: David, som tycker att han spelade ut hela sitt register redan i förra talet, väljer att istället visa upp en mangateckning föreställande en byxlös Geena Davis, vilket får publiken att applådera hejdlöst. Sedan spelas Per Gessles "En händig man" i högtalarsystemet, medan konfetti regnar över salen.



David kammade alltså hem hela rubbet. Men i och med sin i efterhand ganska ogenomtänkta utstyrsel kan han inte bära hem sina pokaler utan tvingas lämna kvar dem bakom scenen.
Elin, som känner sig förfördelad, är snabbt framme och snor båda pokalerna, och passar även på att skriva texten "Loser reads this" på väggen. Malin läser texten och blir ledsen.


SLUT!



Seriöst... en gala på bloggen, vad hade ni väntat er?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0